Werkwijze Huwelijk

Contact

Eerst en vooral: proficiat! Jullie gaan trouwen! Via de website of de facebookpagina kan je contact met ons opnemen. Wanneer wij een mailtje of facebook-bericht van jullie ontvangen checken we natuurlijk eerst onze beschikbaarheid voor jullie speciale dag. We laten jullie dan zo snel mogelijk weten of we vrij zijn en zoeken met jullie naar een datum om een kennismakingsgesprek in te plannen.

A (572).jpg

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek komen we langs bij jullie thuis. We leren elkaar kennen en vragen jullie naar hoe die speciale dag er zal uitzien. We polsen naar sfeer, algemeen verloop van de dag, locaties, aantal aanwezigen, speciale zaken die gepland zijn, verwachtingen op vlak van foto’s en video, etc. Dit is vaak lang voor jullie dag en dus een heel algemeen beeld. Het is dan ook niet erg als er nog zaken zijn die nog niet vastliggen of waar jullie nog moeten over nadenken. Wij noteren al die info netjes in een document dat naarmate jullie dag dichterbij komt telkens aangevuld wordt. Vragen die jullie nog hebben worden beantwoord en verduidelijkt.

Verder contact

Als er jullie na dat kennismakingsgesprek toch nog vragen te binnen schieten, kan je ons altijd mailen of bellen. We staan klaar om op al jullie vragen een antwoord te bieden, partners aan te raden als jullie nog op zoek zijn naar kapsters, sminksters, dansleraren, een DJ,  … Ook bij wijzigingen in jullie dag horen we het graag. Moest je op internet foto’s van huwelijken tegen komen die je echt mooi vind, mag je deze ook altijd mailen. Zo hebben wij een beter idee van jullie verwachtingen.

Tweede (of meerdere) gesprek(ken)

Als het draaiboek af is –meestal ongeveer een maandje voor jullie dag- spreken we opnieuw bij jullie af om dit te overlopen. De plannen zijn dan wat meer concreet en zo weten wij ook beter wat wanneer plaats vindt en wat er nu net van ons verwacht wordt. Belangrijke gegevens zoals telefoonnummers, adressen etc. worden tijdens dit gesprek ook uitgewisseld en genoteerd in jullie persoonlijke document.

IMG_3929_edited.jpg

D-day

Op jullie dag zijn wij op tijd bij jullie om het licht te testen, de omgeving waarin we gaan werken te verkennen en jullie ook wat te laten wennen aan die camera(‘s).  We werken liefst in een ontspannen sfeer en zullen dan ook geregeld een babbeltje slaan om jullie wat gerust te stellen en minder het idee te geven dat je moet poseren en er meerdere camera’s op je gericht staan.

We leggen het groter geheel vast op beeld, maar ook de details zoals ringen, schoenen, persoonlijke spulletjes die voor jullie veel waarde hebben. We kijken naar wie er bij jullie is en zorgen ook dat deze personen zeker niet ontsnappen aan de camera.

Doorheen de dag communiceren we geregeld met jullie om te checken dat alles verloopt zoals in het draaiboek. We houden de timing wat mee in de gaten en kijken ook naar het ideale moment om bijvoorbeeld groepsfoto’s te maken, moest hier geen specifiek moment voor ingepland staan. We proberen zo weinig mogelijk op te vallen tussen de gasten, maar zorgen ook dat we een aanspreekpunt zijn voor jullie. Moesten er wijzigingen zijn de dag zelf, kunnen jullie dat dus steeds aan ons komen vertellen en spelen wij hier op in.

Wat eten betreft vragen we om iets voor ons te voorzien. Dat mag mee eten met de gasten zijn, een crew-menu dat jullie feestzaal voorstelt … zolang we maar iets te eten hebben. Het is tenslotte een lange dag en wij willen ons ook op en top voelen om jullie dag in beeld te brengen.

Op het afgesproken uur (of iets later) ruimen wij al ons materiaal op en komen we jullie nog iets zeggen voor we vertrekken. Zo weten jullie ook dat wij er niet meer zijn. Moesten jullie beslissen om ons toch nog een aantal uur extra op het feest te houden, kan dat mits een meerprijs. Moesten wij zelf beslissen om langer te blijven, moeten jullie je zeker geen zorgen maken; dit zal jullie niets meer kosten!

Previews

Om die grote nieuwsgierigheid een beetje tegen te gaan, ontvangen jullie in de week die volgt op jullie feest, een mailtje met een link naar enkele previews.   

Aflevermoment

Van zodra de foto’s allemaal verwerkt zijn en/of de video af is, contacteren we jullie om een aflevermoment af te spreken. We leveren het liefst persoonlijk af en ontmoeten jullie dus opnieuw bij jullie thuis om de beelden samen te bekijken. We praten nog wat na over de foto’s en/of video en over jullie dag.

Jullie zijn trouwens, na ons, de eerste die de foto’s en/of video te zien krijgen. We zullen dus nooit iets plaatsen op onze sociale media of website, zonder dat jullie die beelden eerst gezien hebben. We geven jullie na het ontvangen van de foto’s enkele weken de tijd om ze aan vrienden, familie, collega’s … te tonen, alvorens wij ze plaatsen. We sturen jullie ook steeds een bericht of mail om te vragen of het oké is ze te plaatsen. Zo niet, wachten we gewoon nog even.

116339770_318255329356650_37594650885644
WOL_9918.JPG

Vernoemen en recensie

Wanneer jullie foto’s van jullie dag plaatsen op facebook, instagram... vinden we het altijd leuk als jullie ons vernoemen. Verder vragen we graag om een recensie te plaatsen op onze facebookpagina. Voor ons is het altijd leuk om te lezen hoe jullie ons hebben ervaren op jullie dag en wat jullie van de beelden vonden. Op die manier weten we goed wat onze sterktes zijn en waaraan we nog moeten werken.

Achteraf

Ook achteraf kan je ons nog steeds bereiken. Zijn er foto’s die je toch ook graag in zwart-wit wil? Geen probleem; laat ons weten om welke foto het gaat en we bezorgen ze in het zwart-wit. Ben je wat foto’s kwijt geraakt? Wij houden al onze gemaakte foto’s en video’s bij en kunnen deze dus zonder problemen opnieuw aan jou bezorgen. Heb je nog andere vragen? Je mag ons steeds contacteren.